Illustrasjonsbilde av deltakerliste

Vi gleder oss til å ta imot mange elever til undervisning i og om Marka i dette skoleåret. Vi har alt fått mange påmeldinger, men det er forsatt mulig å melde seg på. Påmelding er løpende, og vi setter opp deltakerlister etterhvert som nye sesonger skrider fram.

Meld på allerede nå!

Har du ikke meldt på klassene dine? Benytt sjansen nå.

Til høsten gjennomfører kanoopplegget så lenge vi finner det forsvarlig i forhold til temperatur (fram til høstferien) og sykkelopplegget  videre utover høsten.  Når det blir kaldere i været går vi over på opplegget om orientering/samarbeid og vær/observasjon.

Vi har også et selvbetjent orienteringsopplegg som din skole kan bruke dersom dere ønsker det. Det er beregnet på ungdomskolen, men også mulig å bruke for 7. klasse. Ca 4 km innmarsj til der postene henger ute!

Etter jul pleier vi å gjennomføre et opplegg vi har sammen med Bogstad gård. De heter klimautfordringer, vannet egenskaper og økologisk dyrehold

Til våren starter vi igjen opp med sykkelturer og kanoturer.

Har du forslag til hvordan vi kan gjøre ting anderledes så ikke nøl med å gi oss beskjed!