Påmelding for vinter/vår/sommer 2019

Illustrasjonsbilde av deltakerliste

Vi gleder oss til å ta imot mange elever til undervisning i og om Marka også vinteren/våren/sommeren 2019 Vi har alt fått mange påmeldinger (En påmelding gjelder hele skoleåret), men det er forsatt mulig å melde seg på. Påmeldingen er løpende, og vi setter opp deltakerlister etterhvert som nye sesonger skrider fram. 

 

Hvis du er i tvil om du har meldt deg på så ikke nøl med å sende inn igjen. 

 

En påmelding nå vil gjelde helt fram til sommerferien. Alle som får plass får svar i passe tid før turdagene. 

 

Meld på allerede nå!

 

Januar, februar, mars og kanskje litt i april  gjennomfører vi  et opplegg vi har sammen med Bogstad gård. Det heter klimautfordringer, vannet egenskaper og økologisk dyrehold.  Dette blir gjennomført mandag, tirsdager og torsdag i vinterhalvåret på Bogstad gård. 

 

I vinter gjennomfører vi også opplegget vi kaller  vær/observasjon. Her lærer elevene mer om målenheter for vær og vi går en tur før elevene lager eget bål og koker varm saft. Dette blir i hovedsak gjennomført onsdag og fredager gjennom vinteren. 

 

Når det blir varmere i været, mai og juni ,gjennomfører et kanoopplegg  der vi  også lærer mer om livet i vann og rødlista.

 

 

Så raskt veiene er fri for snø børster vi også støv av sykkelene våre. På sykkelopplegget får elevene låne gode terrengsykler av Markaskolen og vi tar dere med på en tur innover Marka på grusveier og sti! Her lærer vi mer om fart/tid, allemannsretten og trafikkregler. 

 

Vi har også et selvbetjent orienteringsopplegg som din skole kan bruke dersom dere ønsker det. Det er beregnet på ungdomskolen, men også mulig å bruke for 7. klasse. Ca 4 km innmarsj til der postene henger ute!

 

Vi håper det er noe her som dere finner interssant. 

 

Meld dere på i dag